Ons team

Jan   

Ik bijt me graag vast in moeilijke diagnoses. Komen mijn jongens er niet uit, spring ik bij en leer ik ze meteen hoe ze het de volgende keer zelf op kunnen lossen. Daarnaast besteed ik graag tijd aan mijn andere passie: de klassieke Lancia's. Regelmatig kunt u mij in de weer zien met een mooie klassieker!

Marlies

Service en klantgerichtheid vind ik erg belangrijk voor ons bedrijf, dus ik ontvang u graag met een brede glimlach. Wees niet verbaasd als ik het kenteken van uw auto al weet, we zeggen niet voor niks wij kennen onze klanten!

 

Ivonne

Bij de receptie sta ik u graag te woord om duidelijk uitleg te geven en met u mee te denken over het onderhoud of de reparatie aan uw auto. Schrik niet als u mij tegenkomt in de werkplaats, ik doe zelf het onderhoud aan mijn eigen auto!

 

Jantine

Ik help u graag bij de receptie. Mijn productkennis is groot door mijn vorige baan, dus voor advies over poetsspullen voor uw auto kunt u het beste bij mij terecht. Ik ben misschien de kleinste van het stel, maar ik ben wel de snelste motormuis!

 

Sanne

Berichtjes op Facebook, posters bij de Tango, de website: allemaal onderdeel van mijn uitgebreide takenpakket. Op zaterdag ben ik bij de garage te vinden, doordeweeks werk ik vanuit huis. Als de jongens mij rond zien lopen met mijn fototoestel, maken ze zich snel uit de voeten!

 

Serge

Naast sleutelen aan auto’s vind ik het super leuk om mijn kennis over te dragen en mijn collega’s te ondersteunen met mijn kennis en ervaring. Ik ga de opleiding tot leermeester doen, zodat ik ze straks nog beter de les kan lezen. Geintje, ik ga natuurlijk alleen stagiaires plagen!

 

Jeffrey

In de werkplaats ben ik meestal bezig met diagnoses, hoe ingewikkelder hoe leuker. In mijn vrije tijd maak ik zieke kinderen blij door met ze te driften op Zandvoort. Verder vaar ik met mijn speedboot en race ik in auto’s. U hoeft niet bang te zijn dat ik dat met uw auto doe!

 

Jessey

Ook al ben ik nog jong, ik ben al een tijd in dienst bij Auto Totaal. Ik ben hier namelijk begonnen als stagiair en ben inmiddels eerste autotechnicus. Ik ben erg nieuwsgierig naar nieuwe technologieën. Ik werk serieus aan uw auto, maar….voor een geintje onder collega’s ben ik altijd in!

 

Hans

Renaults hebben geen geheimen meer voor mij, in dat merk heb ik mij gespecialiseerd. Daarnaast verdiep ik mij graag in andere merken, want auto's zijn mijn passie. Doordeweeks de grote auto's, in het weekend auto's op schaal. Dan race ik met op afstand bestuurbare auto's. Als je denkt dat dat kinderachtig is, bewijs ik je graag ongelijk, kom gerust eens kijken!

 

Kees

Na jaren samenwerken met mijn zoon Jeffrey, maakte hij de overstap naar Auto Totaal Houten. Het heeft even geduurd, maar ik ben hem gevolgd. Interesse in ingewikkelde diagnoses zit in de familie. Dus een lastige storing in uw auto los ik graag voor u op!

Julia

Als u de bezorger thuis gemist hebt, overhandig ik u graag uw pakketje. Ik ben op zaterdag te vinden bij het PostNL-punt en autoaccessoires kunt u ook bij mij afrekenen. In de vakanties verdien ik graag wat extra, dus ziet u mij vaker!

 

Thomas

Op zaterdag maak ik samen met Ruben de werkplaats schoon. Doordeweeks ben ik de piccolo van ons bandenhotel. Door het sjouwen met banden hoef ik eigenlijk niet meer naar de sportschool, dat doe ik alleen nog maar voor de lol!

 

Ruben

Een schone werkplaats is noodzakelijk om prettig te kunnen werken. Op zaterdagochtend maak ik samen met Thomas de hele werkplaats schoon. Ondertussen bespreken we gezellig onze hele week, dus u kunt ons regelmatig horen kletsen!

 

Stijn

Thomas en Ruben leren mij de fijne kneepjes van het vak: de hele werkplaats schoonhouden. Als Ruben even niks meer te zeggen heeft, neem ik het gesprek graag over. Ik houd van gezelligheid!

 

Sterre

Elke zaterdag sta ik vroeg op om ervoor te zorgen dat de receptieruimte netjes en schoon is. Daarnaast help ik met licht administratief werk. Mocht u op zaterdagochtend over mijn net gedweilde vloer heen moeten springen, sorry!