Ons team

Hoe ziet ons team er uit? Dat begin bij de dames achter de receptie die u te woord staan, uw auto in ontvangst nemen, de offertes maken en met u doornemen, zeer nauw contact hebben met de monteurs in de werkplaats, het vervangende vervoer regelen, de onderdelen bestellen en nog heel veel meer dat met uw auto en alles daarom heen te maken heeft.

 

Ons team in de werkplaats bestaat uit allround monteurs en diagnose specialisten die echt alles van uw auto weten of willen weten. Ieder met zijn eigen achtergrond en specialisme. Of het nu gaat om een APK, een reparatie of een complexe diagnose dit team heeft alles in huis om aan uw auto te werken. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een benzine, diesel, LPG motor of een hybride/elektrische auto. Als één van de weinige bedrijven hebben wij ook veel kennis in huis van volledige elektrische auto's zoals bijvoorbeeld Tesla. 

 

Marlies

Service en klantgerichtheid vind ik erg belangrijk voor ons bedrijf, dus ik ontvang u graag met een brede glimlach. Wees niet verbaasd als ik het kenteken van uw auto al weet, we zeggen niet voor niks wij kennen onze klanten! Uiteraard houd ik mij als eigenaar ook bezig met het dagelijkse bestuur van ons bedrijf samen met mijn man Jan.

Ivonne 

Bij de receptie sta ik u graag te woord om duidelijk uitleg te geven en met u mee te denken over het onderhoud of de reparatie aan uw auto. Schrik niet als u mij tegenkomt in de werkplaats, ik doe zelf het onderhoud aan mijn eigen auto!

Jan 

Ik bijt me graag vast in de moeilijke diagnoses en werk mee in de werkplaats. Uiteraard houd ik mij als eigenaar samen met mijn vrouw Marlies ook bezig met het dagelijkse bestuur van ons bedrijf. Daarbij laat ik ons bedrijf meegroeien met de nieuwste ontwikkelingen. Zo hebben wij nu al ook onze werkplaats volledig ingericht voor het onderhoud van elektrische auto’s en zijn al onze medewerkers gecertificeerd om tevens aan deze auto’s te werken.

Jessey

Al vanaf mijn 16e ben ik in dienst bij Auto Totaal. Ik ben hier namelijk begonnen als stagiair en ben inmiddels eerste autotechnicus. Ik ben erg nieuwsgierig naar nieuwe technologieën. Ik werk serieus aan uw auto, maar….voor een geintje onder collega’s ben ik altijd in!

Tristan

Ik ben de jongste telg bij Auto Totaal en ik rond dit jaar (2022) de opleiding af van 1e autotechnicus. Ik ga dus nog 1 dag per week naar school. Ik ben een echte doorzetter en dol op techniek! Ik heb sinds ik hier ben begonnen al heel veel geleerd en leer elke dag weer bij. Daarom vind ik dit werk ook zo leuk.

Serge 

Naast sleutelen aan auto’s vind ik het super leuk om mijn kennis over te dragen en mijn collega’s te ondersteunen met mijn kennis en ervaring. Ik ben ook leermeester, zodat ik ook onze ‘jonge’ monteurs goed kan begeleiden.

Stef

Nu ik klaar ben met mijn opleiding tot Technisch Specialist kan ik mij volledig focussen op het sleutelen en is er geen enkele storing te lastig. Elektronisch of mechanisch samen met mijn collega’s kunnen we ze allemaal opsporen en oplossen. Naast werk vind ik het heerlijk om op mijn vrije dagen lekker met de motor het onbekende op te zoeken, zowel op de weg als ernaast!