Onderhoud van uw Tesla Model S

 

Berichtgeving rondom het onderhoud van Tesla modellen zijn ronduit verwarrend. Eerst moest de Model S van Tesla jaarlijks onderhoud hebben en nu is Tesla daar vanaf gestapt. Heeft uw Tesla dan echt geen periodiek onderhoud meer nodig? Dat zegt Tesla niet, maar de reden dat Tesla is afgestapt van het periodieke onderhoud laat zich raden: geen capaciteit! Tesla kan de vraag gewoonweg niet aan, met lange wachttijden en ontevreden klanten als gevolg.

 

 

Bent u verplicht uw Tesla te laten onderhouden bij Tesla zelf? Nee, helemaal niet! Volgens de Europese wetgeving mag ieder erkend autobedrijf uw auto onderhouden, mits dat gebeurt volgens de voorschriften van de fabrikant.

 

 

Wij van Bosch Car Service Auto Totaal Houten kunnen U vanaf heden het complete onderhoud aanbieden van uw Tesla Model S. Samen met onze leveranciers kunnen wij 99% van alle slijtageonderdelen leveren en uw auto perfect onderhouden. Ons personeel is gecertificeerd om te werken aan alle elektrische voertuigen en wij hebben toegang tot de technische informatie van Tesla zelf.

 

 

Wij hebben gekeken naar de pakketprijzen van Tesla en daar tegenover onze prijzen gezet. U bent bij ons voor hetzelfde onderhoud een stuk goedkoper uit. Als we kijken naar het onderhoud dat Tesla voorschrijft bij 1 jaar of 20.000 km. bij uw Model S, dan rekent Tesla € 475,-. Bij ons betaalt u voor exact hetzelfde onderhoud geen €475,-, maar €341,-. Bovendien kun u binnen 1 à 2 weken bij ons terecht en behoudt U uw fabrieksgarantie!

Servicekosten Model S


 

Onderhoud Tesla Model S

Jaar 1
20.000
km

Jaar 2
40.000
km

Jaar 3
60.000
km

Jaar 4
80.000
km

Inspectie op meerdere punten (inclusief controle van de rolbeweging van de banden en controle van de uitlijning)

X

X

X

X

Vervanging cabineluchtfilter

X

X

X

X

Vervanging ruitenwisserbladen

X

X

X

X

Vervanging van de batterij van de sleutel met zender (set)

X

X

X

X

Vervanging remvloeistof

 

X

 

X

Onderhoud airconditioning

 

X

 

X

Vervanging koelvloeistof batterij

 

 

 

X

Servicekosten TESLA

€ 475

€ 825

€ 475

€ 1.025

Servicekosten BCS Auto Totaal Houten

€ 341

€ 440

€ 341

€ 623

 

 

Voor de overige Tesla modellen kunnen wij op dit moment beperkt onderhoud uitvoeren. Dat heeft niets te maken met onze capaciteit, maar wel met de beschikbaarheid van onderdelen voor deze specifieke Tesla modellen. Uiteraard zijn wij volop bezig met het opzetten van onderhoud voor de andere Tesla modellen en in veel gevallen kunnen wij u nu ook al van dienst zijn.

 

Indien u vragen heeft of een afspraak wil maken, neemt u dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze receptie: 030-65 900 69. Per mail of WhatsApp kan natuurlijk ook. Onze contactgegevens vindt u hier.


Auto Totaal Houten
De Bouw 7
3991SX  Houten
030-6590069
www.autototaalhouten.nl

Messenger