Onderhoud van uw Tesla

 Onderhoudsbeurt voor de Model S, X en 3 vanaf € 119,95

 

Anders dan bij Tesla werken wij niet met een all-in prijs voor de onderhoudsbeurt, maar met een vanaf prijs. Dit hebben wij gedaan omdat wij kunnen testen of onderdelen/systemen nog goed zijn (zoals b.v. de ruitenwissers en/of de remvloeistof) en sommige zaken al door de eigenaar zelf zijn gedaan (b.v. de batterijen van de afstandsbediening en/of het interieurfilter).

 

Wat houdt de onderhoudsbeurt bij ons dan in? Wij doen een zeer uitgebreide controle van de auto waarvan u ook een rapportage ontvangt. Hierbij kijken wij naar de remmen en het remsysteem, de accu, het onderstel, de ophanging, de banden, de verlichting, de vloeistoffen (ook een Tesla heeft een koelsysteem met koelvloeistof), de airco, de ruitenwissers, smeren wij diverse punten nog veel meer.

 

Uit deze controle komt dan een advies. Het kan zijn dat alles goed is en dat uw auto weer 20.000 km of een jaar verder kan rijden. Het kan ook zijn dat wij bijvoorbeeld adviseren om de ruitenwissers te vervangen of om bijvoorbeeld een draagarm te vervangen omdat daar speling op zit. Van de zaken die wij hebben vastgesteld en waarbij wij adviseren om deze te vervangen of onderhoud aan uit te voeren, ontvangt u een offerte. Het is dan uiteraard aan u wat u door ons uit laat voeren. Zo houden wij het transparant en voor u aantrekkelijk.

 

Natuurlijk ontvangt u van ons ook een digitale rapportage voor uw onderhoud historie.

 

Bovendien behoudt U uw fabrieksgarantie!


Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken, neemt u dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze receptie: 030-6590069. Per mail of WhatsApp kan natuurlijk ook. Onze contactgegevens vindt u hier.