Reparatie

Veiligheid staat bij ons voorop. Voor een defect lampje, een oranje storingslampje of een geluidje dat u niet vertrouwt, kunt u dan ook altijd direct langsrijden. Bij een rood storingslampje moet u nooit zelf verder rijden, neem dan contact op met onze receptie. Wij helpen u graag.

 

Is verder rijden niet verantwoord, dan zorgen we dat u opgehaald wordt. Wij slepen uw auto (niet bij automaat, elektrische auto's of hybride) of geven een starthulp op locatie (hier zijn kosten aan verbonden). Als de auto met een autoambulance opgehaald moet worden, dan zijn daar extra kosten aan verbonden. Als u gebruik maakt van onze pechservice is dit vanzelfsprekend gratis.

 

Ook ruitreparaties, uitdeuken en schadeherstel behoren tot de mogelijkheden. Informeer hierover bij onze receptie.

 

Elektrische auto en hybride
Ook voor het reparatie van uw elektrische auto of hybride bent u bij ons aan het juiste adres. Als één van de eerste bedrijven in Nederland, zijn wij al in 2015 begonnen met ons bedrijf volledig in te richten voor het onderhoud van elektrische auto’s. Daarbij hebben we zeer ruime ervaring opgedaan met Tesla’s en de laatste jaren ook met elektrische auto’s van alle merken. Onze medewerkers volgen op hoog niveau speciale opleidingen op het gebeid van elektrische auto’s en zijn NEN9140 gecertificeerd. Houd u er rekening mee dat bijna alle elektrische auto's en hybrides niet gesleept mogen worden en op transport naar onze werkplaats moeten indien ze niet meer te rijden zijn.

 

Vervangend vervoer
Bij al onze reparaties en onderhoud* kunt u gebruik maken van gratis vervangend vervoer in de vorm van een leenauto of leenfiets. Als u dit aangeeft bij het maken van de afspraak, reserveren wij een auto of fiets voor u. Maakt u liever gebruik van een automaat, dan is dat ook mogelijk.
*Bij bandenmontages/wissels kunt u alleen gebruik maken van een leenfiets, tenzij u dit combineert met ander onderhoud.