Auto kopen?

Van een nieuwe auto moet je blij worden. Helaas komt het regelmatig voor dat klanten vol trots hun nieuwe auto bij ons brengen voor de eerste onderhoudsbeurt en dan voor onaangename verrassingen komen te staan. Dan blijkt bijvoorbeeld dat de auto schade heeft gehad of dat onderdelen niet vervangen zijn zoals afgesproken.

 

Op een veilige en vertrouwde manier een auto kopen?
Wij helpen u graag met:

  • Een aankoopkeuring voor € 67.50
  • Een zoekopdracht
  • Advies

Aankoopkeuring

Als u een auto heeft gevonden die u graag zou willen kopen, kunt u door ons een aankoopkeuring laten doen. Wij informeren u precies over de staat van de auto en wat voor onderhoud er binnenkort te verwachten valt. Deze informatie kun u meenemen in uw onderhandelingen van de prijs.

 

Zoekopdracht

U geeft aan wat voor auto u zoekt. Samen zoeken wij met en voor u de meest geschikte auto. In overleg gaat u zelf proefrijden met de auto. Bij serieuze interesse, biedt u de auto bij ons aan voor een aankoopkeuring. De auto koopt u vervolgens bij ons met garantie. Bel onze receptie voor meer informatie.

 

Advies

Mocht u zelf op zoek gaan naar een auto, dan kunt u ons altijd bellen om vrijblijvend wat informatie uit te wisselen. We denken graag met u mee.

 

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
De juiste auto? Wij regelen het voor u!