Bandenservice

Bij ons kunt u terecht voor:

 

 • Nieuwe banden
 • Bandenmontage en wielwissels
 • Balanceren en uitlijnen
 • Bandenhotel

 

Wij monteren geen banden en nemen ook geen banden aan die via andere kanalen/webwinkels zijn besteld anders dan via ons bedrijf of onze webshop. Wij willen namelijk garant kunnen staan voor de kwaliteit van de banden die u bestelt en een gedegen advies kunnen geven. Niet alleen de maat en het label van een band is belangrijk, maar ook de samenstelling van een band en onder welke auto deze wordt gemonteerd. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Nieuwe banden

Wij maken graag een offerte voor u voor nieuwe banden (zomer, winter, all-weather). Wanneer u bij ons bestelt hoeft u niet vooraf te betalen en de meeste banden zijn vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Daarbij leveren wij de banden met garantie en worden problemen meteen opgelost. Het staat u natuurlijk vrij om zelf uw banden te bestellen via onze banden webshop

Bandenmontage en wielwissels
Onze monteurs verzorgen uw bandenmontage vakkundig. Zij maken de naven van de wielen schoon voor het beste balanceerresultaat. Bij een bandenmontage balanceren wij uw banden standaard, dit is bij de prijs inbegrepen. Vanzelfsprekend krijgt u gratis een nieuw ventiel (m.u.v. TPMS ventielen).

 • Bandenmontage prijs per band
 • Montage band 12” t/m 14”                         € 25,00

  Montage band 15“ t/m 16“                         € 25,00

  Montage band 17“ t/m 18“                         € 27,50

  Montage band 19“ t/m 20“                         € 30,00

  Montage band 21" t/m 22"                         € 32.50

  Toeslag Runflat, BUS, vanaf 45 serie        €   7,50

   

 • Wielwissel                                                           € 55,00 per set
 • Uitlijnen                                                                € 89,95

 Exacte prijsopgave voor uw auto? Neem contact op met onze receptie.

Bandenhotel

In ons bandenhotel slaan wij uw banden op voor €30,00 per seizoen, €60,- op jaarbasis. U hoeft niet meer zelf met uw banden te sjouwen of ze in de schuur op te slaan. Wij zorgen ervoor dat ze op de juiste manier bewaard worden, waardoor ze niet vervormen. Uiteraard zijn uw banden bij ons verzekerd.