Onderhoud

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden (ook met uw bestelauto of bus). Onze medewerkers zijn gecertificeerd en volgen regelmatig cursussen en opleidingen om zich te ontwikkelen in nieuwe technologieën. Daarnaast hebben wij geïnvesteerd in moderne werkplaats- en diagnoseapparatuur.

 

Elektrische auto's en hybride
Ook voor het onderhoud van uw elektrische auto of hybride bent u bij ons aan het juiste adres. Als één van de eerste bedrijven in Nederland, zijn wij al in 2015 begonnen met ons bedrijf volledig in te richten voor het onderhoud van elektrische auto’s. Daarbij hebben we zeer ruime ervaring opgedaan met Tesla’s en de laatste jaren ook met elektrische auto’s van alle merken. Onze medewerkers volgen op hoog niveau speciale opleidingen op het gebeid van elektrische auto’s en zijn NEN9140 gecertificeerd.

 

Fabrieksgarantie

Uw fabrieksgarantie blijft behouden als u uw auto bij een Bovag-garage laat onderhouden of repareren. Wij houden ons daarom aan de eisen van de verschillende fabrikanten, zodat u altijd aanspraak kunt blijven maken op uw fabrieksgarantie. Garantieclaims handelen wij voor u af met de dealer. Onder aan de pagina vindt u nog meer informatie over het behoudt van fabrieksgarantie.

 

Wilt u weten wat een onderhoudsbeurt voor uw auto bij ons kost?

Vraag een offerte aan of bel onze receptie.

Wij zijn u ook graag van dienst met

Vervangend vervoer
Bij al onze reparaties en onderhoud* kunt u gebruik maken van gratis vervangend vervoer in de vorm van een leenauto of leenfiets. Als u dit aangeeft bij het maken van de afspraak, reserveren wij een auto of fiets voor u. Maakt u liever gebruik van een automaat, dan is dat ook mogelijk.

*Bij bandenmontages/wissels kunt u alleen gebruik maken van een leenfiets, tenzij u dit combineert met ander onderhoud.

 

Extra informatie met betrekking tot het behoudt van fabrieksgarantie

Op basis van Europese regelgeving mag u de auto laten onderhouden bij een bedrijf naar keuze, zonder dat dit uw recht op fabrieksgarantie in gevaar brengt. Voorwaarde is wel dat het autobedrijf het onderhoud uitvoert volgens de specificaties en richtlijnen van de fabrikant. Bij ons weet u zeker dat dit in orde is.

Is er iets met de auto wat onder de fabrieksgarantie valt? Dan is het wél nodig om naar de merkdealer te gaan, voor het oplossen van dit garantieprobleem. De dealer is de vertegenwoordiger en contactpersoon van die autofabrikant en het gaat hierbij om een door het merk afgegeven fabrieksgarantie. In een aantal gevallen kunnen wij dit rechtstreeks met de dealer voor u regelen.