Pechservice

Wij bieden u onze Auto Totaal Pechservice voor slechts € 44,95 per jaar. Waar u ook strandt, in of buiten Houten en zelfs binnen Europa, u bent verzekerd van een complete pechservice inclusief vervangend vervoer.
  
Veilig op weg
Om gebruik te kunnen maken van deze service hoeft u slechts aan één voorwaarde te voldoen: breng jaarlijks uw auto voor onderhoud bij ons. Zo bent u gegarandeerd van het optimaal functioneren van uw auto en kunt u met een gerust hart op weg. 

 

N.B. Wij attenderen u bij onderhoud op punten waarop u zou kunnen stranden. Kiest u ervoor om deze punten niet te laten verhelpen en staat u hierdoor met pech, dan worden de kosten van de pechhulp op dat moment niet vergoed en aan u doorberekend.

Pasje
U ontvangt van ons een pasje met daarop de gegevens van uw auto en het nummer dat u kunt bellen bij pech.

Bij pech

Wanneer u pech heeft, belt u de pechservice:

  • in Houten 030-659 00 69 (tijdens onze openingstijden)
  • in Nederland  088 112 1227, vervolgens toetst u hulpcode 3991 in
  • In het buitenland  +31 88 112 1227
  • Whatsapp  06 33 088 112 (uitsluitend voor berichten of om locatie te delen! Telefonisch contact via Whatsapp is niet mogelijk)

Binnen Houten verzorgen wij de pechservice zo veel mogelijk zelf. Buiten Houten komt een medewerker van AA-team u te hulp.

Verlenging

Let op: onze pechservice wordt niet automatisch verlengd. U moet elk jaar zelf aangeven dat u de service wilt verlengen.

Algemene voorwaarden

Kijk voor de algemene voorwaarden en meer informatie op www.ikstametpech.nl.