Forte Power Clean

Het reinigen van uw motor met de nieuwste apparatuur van Forte!

 

Bij Auto Totaal Houten kunt u ook terecht voor het reinigen van de verschillende onderdelen van uw motor met de Forte Power Clean 4-in-1. Deze machine reinigt computergestuurd verschillende onderdelen van de motor, inspuiting, kleppen, turbo of roetfilter.

 

 

Inwendige vervuiling van de motor, het inlaatkanaal en het uitlaatkanaal met katalysator of roetfilter komt steeds vaker voor. Oorzaken hiervan zijn de lange intervallen tussen de olieverversingen, het nieuwe rijden, milieu maatregelen in de motor en het relatief grote vermogen dat uit een kleinere cilinderinhoud wordt gehaald.

 

 

Veelal moeten er duren onderdelen worden vervangen, waarbij bijvoorbeeld een nieuw roetfilter (DPF) gemiddeld meer dan 1.000 euro kost. Met de Forte Power Clean 4-in-1 reinigingsmachine kunnen wij in de meeste gevallen voor een fractie van de kosten (in vergelijking met vervangen van onderdelen) alle componenten reinigen zodat ze weer optimaal werken.

 

 

  • De Forte Power Clean 4-in-1 reinigingsmachine maakt directe reiniging mogelijk met nieuwe, speciaal geformuleerde behandelingen voor brandstofinspuiting, turbodiesel, luchtinlaat en DPF’s (roetfilters).
  • De brandstofinjectieservice reinigt de injectoren, inlaatkleppen en verbrandingskamer met een geconcentreerde reinigingsoplossing.
  • Een turbobehandeling reinigt turbines en schoepen met variabele geometrie door een behandeling rechtstreeks in de verbrandingskamer te injecteren.
  • Een luchtinlaatservice injecteert een reinigt het inlaatspruitstuk en de inlaatkleppen om vervuiling te verwijderen.
  • De DPF-behandeling (roetfilter) verwijderd roet en as, waardoor de oorspronkelijke werking wordt hersteld.

 

Heeft u een probleem met uw auto wat te maken heeft met vervuiling of u wilt u motor, inspuiting, kleppen, turbo of roetfilter preventief behandelen, bel of e-mail ons dan voor een vrijblijvende offerte.

 

PRIJZEN PER BEHANDELING
  • Air intake Power Clean
    benzine Intake Cleaner € 189,00

* exclusief eventueel olie verversen met filter


Auto Totaal Houten
De Bouw 7
3991SX  Houten
030-6590069
www.autototaalhouten.nl

Messenger

Laatste update 14 april 2020