Extra maatregelen tegen het Coronavirus


Hoe beschermen wij u en onze medewerk(st)ers tegen het Coronavirus.

 

Wij als autobedrijf hebben bepaalde contactmomenten die een risico vormen. Dat is natuurlijk het halen en brengen van de auto door u als klant en het aanraken van bijvoorbeeld de sleutel, het stuur, de versnellingspook, etc.

Als eerste hebben wij nu de regel dat er maar maximaal 3 klanten te gelijk in onze receptie aanwezig mogen zijn. Onze receptie heeft een oppervlakte van 70m2, dus dat hebben we zeer ruim berekend. Voor de receptiebalie is een afscheiding geplaatst zodat er voldoende afstand is tussen u als klant en onze receptie medewerksters. Tevens zijn de schermen geplaats in de wachtruimte. Verder ontsmetten onze dames bij de receptie de sleutels van de auto na het aannemen en voordat u de auto weer op komt halen en ontsmetten wij in de auto het stuur, de versnellingspook, de handgrepen, etc. wanneer wij klaar zijn met uw auto. In de receptie hangt een pomp met handalcohol die u kunt gebruiken. In de receptie geldt een mondkapjes plicht en houden wij minimaal 1,5 meter afstand.

 

Onze mannen in de werkplaats hebben desinfectie spray waarmee ze de verschillende zaken in de auto ontsmetten. Daarnaast, zoals we altijd al deden, gebruiken we stoelhoezen in de auto. Handschoenen werden al door ons gebruikt, net als het veelvuldig wassen van de handen. Dit is immers inherent aan het vak autotechnicus. Een goede handhygiëne was bij ons al vanzelfsprekend en daar hebben we nog een schepje bovenop gedaan door ook nog gebruik te maken van handalcohol.

 

Het begroeten van u als klant gaat uiteraard alleen nog mondeling. In de receptie krijgen zaken die veel worden aangeraakt zoals de deurklinken, het koffieapparaat, etc. extra aandacht. Deze zaken worden dagelijks diverse malen ontsmet. Onze medewerkers houden afstand van u als klant.

 

Zoals u kunt lezen verandert er inhoudelijk aan ons werk niet heel veel. Wij hadden al een goede hygiëne en die hebben we nog verder uitgebreid. De begroeting van u als klant is misschien minder persoonlijk, maar nog steeds zo hartelijk. Het enige wat wij niet meer kunnen doen is met u meerijden in de auto.

 

In deze tijd voelen wij ons gezegend dat wij onze bijdrage mogen leveren aan de mensen die afhankelijk zijn van hun vervoer en aan de economie. Veel mensen zijn in deze tijd aangewezen op hun auto en wij helpen u graag ook in deze tijd.

 

Ons respect gaat uit naar de mensen die het in deze tijd zeer zwaar hebben. Verplegers, artsen en schoonmaakpersoneel. Mensen bij de politie, brandweer, ambulance diensten en alle andere hulpverleners. Daarnaast leven wij met iedereen mee die door het virus of de maatregelen worden geraakt. Ook collega ondernemers die het nu heel zwaar hebben en alle mensen die thuis zitten en hun dierbare niet meer kunnen ontmoeten en mensen die ziek zijn.

 

Wij wensen iedereen veel sterkte en hopen dat dit virus snel wordt overwonnen!